Home » Verschijnt Binnenkort

Verschijnt Binnenkort

Een overzicht van de binnenkort te verschijnen sportboeken.
Ontbreken er te verschijnen sportboeken? Tip ons via het contactformulier!

BadrHariMijnVerhaalBadr Hari Mijn Verhaal – Maarten BaxVerschijningsdatum 25 maart

K1-Kickbokser Badr Hari vertelt zijn eigen verhaal in deze énige echte geautoriseerde biografie. Badr werd bij het grote publiek bekend door zijn relatie met Estelle Cruijff en het vechtincident tijdens Sensation White in Amsterdam. Sindsdien is iedere stap die de Marokkaanse Nederlander zet nieuws. Er werd van alles over hem geschreven, waar en onwaar, maar nu is het tijd voor zijn verhaal. In samenwerking met journalist Maarten Bax gaat hij in op de storm van media-aandacht. Badr Hari durft open te zijn en ook kritisch naar zichzelf te kijken. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven van deze controversiële maar ook boeiende vechtsporter.

Puur Topklasse – Jelmer Geerds en Patrick BoorVerschijningsdatum april

De Topklasse werd drieënhalf jaar geleden geïntroduceerd, waarin de beste amateurclubs van Nederland gingen spelen. Het zorgt ervoor dat het verschil tussen de Jupiler League en de amateurs nog sneller werd gedicht. Iedere zaterdagmiddag verzamelen zich duizenden voetballiefhebbers langs de velden van roemruchte clubs als Spakenburg, IJsselmeervogels, Katwijk, Kozakken Boys en HHC Hardenberg. Jelmer Geerds, die afgelopen jaar al het boek Heb je Gesnoven schreef over de clubs uit Spakenburg, en Patrick Boor hebben verhalen gebundeld van markante personen uit de Topklasse.

Aan de Langeleegte Veendam Jan MulderAan de Langeleegte – Jan MulderVerschijningsdatum april

Veendam-uit, het was een wedstrijd die net zo beroemd als berucht was. De reis naar Veendam was al ver, maar het werd nog eens kracht bijgezet door de schitterende naam van het stadion. De Langeleegte. Verder kon je niet weg, zeker als je dan weer terugkwam met een nederlaag aan de broek. In het voorjaar van 2013 verdween Veendam abrupt uit het betaalde voetbal. Het geld was op en er was geen oplossing meer voor handen. Veendam was inmiddels een cultclub geworden, maar ook dat kon geen redding meer brengen. Jan Mulder heeft nu de geschiedenis van de club op papier gezet.

Jacques Brinkman, tot het uiterste gedreven – Jos FrijtersVerschijningsdatum 14 april

Eigen Goal, voetbal en maffia in het Colombia van Pablo Escobar – Nico Verbeek Verschijningsdatum mei